Dr. Manuel Lérida Decker

Vaya al ContenidoМЪЖЪТ КОЙТО СИ РОДЕН ДА БЪДЕШ
_________________
"Единствените демони на този свят са тези, които изпълват собствените ни сърца. Там трябва да бъде проведена нашата битката." Махатма Ганди
Всички човешки общества, през който и да е период, са намирали пристъпването на мъжа към зрелият живот като важен ритуал на социализация и цялостно хуманизиране на индивида. Този ритуал е свързан с необходимостта му окончателно да преодолее дисоциацията с фигурата на майката и така той да придобие всички признати социални и културни права принадлежащи на един зрял мъж, в което и да е общество.

В Европа през Средновековието мъжете са се учили да ловуват и да воюват от много ранна възраст. По време на тяхното юношество е трябвало да демонстрират смелостта си пред опасността и дори пред самата смърт. През 19 век и през първата четвърт на 20 век, когато не е имало войни, подрастващите от различни европейски страни е трябвало да пристъпят към зрялата възраст, доказвайки на другите и на себе си, че могат да се справят сами.
В днешно време старите ритули които са превръщали момчето в мъж са отдавна забравени, поради това ние създадохме МЪЖЪТ КОЙТО СИ РОДЕН ДА БЪДЕШ, за да възстановим древните традиции, които ни помагат да се свържем отново с нашата мъжка същност, адаптирайки я към новите времена.
Насърчаваме ви да изживеете това истинско приключение вместо просто да гледате пасивно телевизори, филми, видеоигри, зависимости и други. Елате и се включете в това посвещение заедно с други мъже.
ЦЕЛИ
 • Излизане от инфантилния свят, където не съществува конфликтът или отговорността за собствения живот.
 • Преоткриване на това, което сме отрекли и забравили.
 • Конфронтиране и измерване на силите ни, и намиране на собствения ни предел.
 • Прочистване на рани и омраза, които пречат на съзряването.
 • Оценяване на бащиния свят с признание, любов и почит.
 • Експериментиране с използването на сила и подробно разглеждане на играта жертва-агресор.
 • Преодоляване на собствените ни страхове, за да прекосим мрака, самотата и смъртта.
 • Доизграждане на личността, развивайки лидерските качества и сътрудничеството.
 • Преоткриване на изгубени фрагменти от нашата мъжественост.
 • Интегриране на мъжки примери.
 • Разпознаване на женското и на женската душевност.
Предлагаме ви уикенд на модерно и мъжко посвещение, за да намерите в себе си мъжа, който сте. През този уикенд ще преодолеете своите граници и много от страховете си. Ще имате възможността да се осъзнаете и да опознаете себе си много по-добре. Срещата с други мъже ще ви позволи да придобиете нови познания чрез тях. Знаем, че това преживяване е стъпка към мъжествения, здрав и зрял мъж, който е във вас. Вашата възраст не е от значение.

Предлагаме ви това приключение чрез различни инициативни преживявания:
 • Мини-констелации
 • Нощна стража
 • Кръщение като зрял мъж
 • Силови маршове
 • И още много


"Основната разлика между обикновения човек и воина е, че воинът приема всичко като предизвикателство, докато обикновеният човек приема всичко като благословия или проклятие." Карлос Кастанеда


Резервации: за резервация е важно да се свържете с Драгомир +359 883 45 03 21 (Български)

Моля, разпространете информацията за инициативата, благодаря.Осмели се да откриеш истинската си мъжественост (само за мъже).
______________


"Мъжът, който си роден да бъдеш" е пътешествие към душата и сърцето, което е задължително за всеки мъж. Пътешествие, което събужда и разкрива истинската същност на един мъж - неговата мощ, неговата красота. Неговата способност да дава и да получава. "Пътешествие", което е дар от Бога! Мануел, заедно с Драго и Петър, създадоха уникална среда за това "пътешествие". Вече съм го препоръчал на всички около мен, които се занимават с духовни практики и личностно развитие. Ние, мъжете, не знаем на какво сме способни!
Нека да си позволим да узнаем! Благодаря от сърце на Мануел, Драго, Петър и всички братя по "оръжие", с които го направихме!"
Росен, София

"Като човек, който е скептичен към подобни неща, мога да кажа, че успях да повярвам и да се докосна до чувства и усещания, които не предполагах, че могат да съществуват! Силно препоръчвам!"
Лоренцо, София
Regreso al contenido